Translate page

Videor och DVD:er från BibelFokus

På denna sida har vi samlat det mesta av det videomaterial som finns i BibelFokus. Klicka på bilden eller filmens rubrik för att komma till sidan där du kan se videon direkt i BibelFokus. Där finns även mer information om respektive videos innehåll. Det är möjligt att vi har kvar något antal DVD:er av en del av dessa videor. Kontakta oss via kontaktformuläret om du vill få en DVD hemskickad. Du betalar i så fall endast för portot.

Video 1

"Förförelser måste komma" – Är vi beredda, eller är vi redan förförda?

Ett utmanande bibelstudium av Lennart J i två delar om det stora avfallet i vår tid, om falska profeter och villoläror, falsk andlighet, ekumenik, och mycket mer.
Mer info...

Video 2

Det Stora Avfallet II

 

"Kom, så bygger vi oss en stad och ett torn som har spetsen uppe i himlen. Låt oss göra oss ett namn..."

Ett utmanande bibelstudium av Lennart J om det eskalerande avfallet i kristenheten. Om hur kristenheten mer och mer går i samma riktning som New age. Om två oförenliga vägar och riken, om två olika sorters andlighet.
Mer info...

Video 3

Church of Tares – Ogräsets kyrka

Videon behandlar megakyrkopastorn Rick Warren (och fler andra) och hans agenda för en ny världsordning i en mycket informativ och avslöjande 2 timmar lång dokumentär. Svensk text!
Mer info...

Video 4

Det verkliga ursprunget till Emergent Church

Videon behandlar filosofin bakom rörelsen "Emergent Church", vilken bibelsyn rörelsens ledare har, vart de leder sina anhängare, m.m. Vill du förstå denna rörelse är det ett måste att du ser denna 2 timmar långa dokumentär! Svensk text!
Mer info...

Video 5

Zeitgeist Motbevisad!

Denna video vederlägger de felaktiga argument och lögner om kristendomens ursprung som presenteras i del 1 av New age-filmen Zeitgeist: the movie, och vars avsikt bl.a. är att tillintetgöra den kristna tron.
Mer info...

 

Video 6

I Eden fanns ingen bibelskola

Ett bibelstudium av Lennart J om att leva efter Kunskapens träd eller Livets träd, samt om att leva "det fördolda livet i Kristus" och den frihet vi kristna har "i Kristus".
Mer info...

Video 7

Att invänta Jesus och vakta på det falska – en nödvändig balansakt!

Ett bibelstudium av Lennart J. När, var, hur och varför kommer Jesus tillbaka enligt Bibeln? Dessutom en genomgång av flera viktiga bibliska perspektiv i denna tid, perspektiv som kan vara viktiga för en skärpt vaksamhet och en balanserad tro.
Mer info...

Video 8

Jämförelse av falsk karismatik och kundalini-fenomen

En video som mycket tydligt visar likheten mellan andliga yttringar i falska karismatiska "kristna" sammanhang och sådana grupperingar som man kan inordna under New age eller ockulta religioner.
Mer info...

Svenska