Beställning av boken "EVANGELIUM - Guds erbjudande om försoning och evigt liv"

En bok om evangeliet av Lennart Jareteg som du kan få gratis.

Boken är i häftat A5-format och omfattar 56 sidor.

BokenFrån bokens baksida:

"I vår tid tycks allt fler människor tappa bort evangeliets sanna innebörd. Detta öppnar upp för nya villfarelser, men även för återtåget av gamla som reformationen en gång delvis motade bort från vårt land.

Att rätt förstå evangeliet och rätt ta emot dess fria erbjudande är det absolut viktigaste en människa kan göra i livet, för i detta ligger enda möjligheten till försoning med Gud och därmed ett evigt liv.

Har du inte tagit ställning tidigare, vill jag be dig läsa, studera och begrunda vad evangeliet har att erbjuda och sedan omfamna Guds fria gåva i evangelium. Ser du dig redan som kristen, vill jag be också dig att läsa, studera och begrunda för att säkerställa att du inte tidigare omfamnat ett falskt evangelium. Detta handlar ju om din frälsning, och då bör du inte slarva med den grund på vilken frälsningen står!

Denna bok kan vara en början till ett sådant studium, men du måste nödvändigtvis inte läsa denna bok. Här presenteras nämligen inte någon nyupptäckt, möjligen en återupptäckt. Avsikten med boken är att grundligt och lättbegripligt presentera Bibelns evangelium, så som vi också finner det i klassisk evangelisk förkunnelse."


Så här beställer du boken

Kontakta oss via kontaktformuläret så kommer vi överens om hur vi löser frakten och fraktkostnaden. Boken (ett eller flera ex) får du gratis.

Läs eller lyssna online
Du kan alternativt läsa boken online här i BibelFokus då det är samma text som i boken. Via samma länk kan du även välja att lyssna till bokens innehåll.